Hoe kun je de beste kortingen scoren?

Laten we eerlijk zijn, we houden er allemaal van om de laagste prijs te betalen voor een product. Als je even niet zoveel geld te besteden hebt kun je kortingen helemaal goed gebruiken. Wist je dat het helemaal niet zo moeilijk is om kortingen te vinden? In dit artikel lees je hoe je het beste kortingen kunt scoren. Zowel offline als online. Als je goed zoekt kun je namelijk heel veel geld besparen!

Een aantal tips over hoe je korting kunt krijgen:

Gebruik vergelijkingssites

Vergelijkingssites zijn het ultieme hulpmiddel om een product tegen de laagste prijs te vinden. Ben je op zoek naar een bepaald product? Voer het dan in op een vergelijkingssite. De site vindt dan binnen een paar seconden de goedkoopste aanbieder van het product voor je. Controleer wel even of de aanbieder betrouwbaar is. De meeste betrouwbare webshops hebben een keurmerk zoals de Thuiswinkel Waarborg. Check ook altijd even de recensies, zodat je zeker weet dat je een goed product geleverd krijgt.

Google de productnaam en gebruik Google Afbeeldingen

Weet je volledige productnaam van een product? Of ben je op zoek naar een vakantiedeal? Google het via Google zoeken en via Google Afbeeldingen. Loop ook altijd even de advertenties die Google laat zien onder je zoekopdracht even na. Doe je dit dan kan het zomaar zijn dat je met een eenvoudige zoekopdracht bij een goedkopere webshop of aanbieder uitkomt, in Nederland of in het buitenland. Ook hier geldt dat je altijd onderzoek moet doen om erachter te komen of je met een betrouwbare webshop te maken hebt. 

Kortingscodes en nieuwsbrieven

Op het internet kun je eenvoudig kortingscodes vinden. Er zijn websites waar je kortingscodes kunt downloaden of kunt kopiëren. Een website waar je kortingcodes kunt vinden is bespaardeals.nl. Je vindt hier kortingscodes voor allerlei producten en diensten. Wat dacht je van kortingscodes voor NHA via https://bespaardeals.nl of 10% korting op een vakantie? Je kunt ook aan kortingscodes komen door je te abonneren op nieuwsbrieven. Bij veel webshops krijg je een kortingsbon als je je inschrijft op hun nieuwsbrief. Zo’n kortingscode vul je in tijdens het bestellingsproces vlak voordat je afrekent. Kortingscodes kunnen je een flinke besparing opleveren.  

Vraag naar winkelacties

Alle bovenstaande tips gelden voornamelijk voor online aankopen. Ook voor offline aankopen heb ik tips voor je. Het is je vast wel eens overkomen, je koopt een product en een week later zie je het in de winkel liggen voor de helft van de prijs. Vraag daarom altijd in een winkel naar acties. Misschien is er op dit moment geen actie voor het product dat je wilt kopen, maar staat er over een week een actie gepland waarbij je 25% korting krijgt op het product dat je in je handen hebt. Dan loont het de moeite om een week te wachten. 

Het kan ook zijn dat er in de komende weken acties zijn voor andere producten zijn die je binnenkort nodig hebt. Vergeet dus nooit om het winkelpersoneel aan te spreken en te vragen naar acties en kortingen. 

Kortingen scoren
Offline en online kortingen vinden.

Hoe moet je korting berekenen? 

Soms is het lastig om de korting correct te berekenen. Het is eigenlijk heel simpel, je moet alleen even weten waar je op moet letten. In deze video wordt het eenvoudig uitgelegd:

Heb jij nog meer tips om korting te krijgen? Laat het hieronder weten in een reactie.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>