Hoe werkt Koreaanse BBQ?

Koreaanse BBQ-restaurants worden steeds populairder en dat is natuurlijk niet zonder reden! Het is een unieke leuke ervaring. Je bestelt je eten en het vlees dat je wil en je bakt het vervolgens zelf op de BBQ die zich in het midden van de tafel bevind! De BBQ is rond van vorm en werkt op houtskool of gas. Boven de BBQ hangt een afzuigkap die altijd aan staat.

Hoe werkt Koreaanse BBQ?

Het vlees en alle bijgerechten worden door de keuken geprepareerd. Vaak wordt het vlees vooraf gemarineerd en gesneden. Wanneer het je tafeltje bereikt, mag je het dan geheel naar eigen smaak BBQ’en. Het is een beetje alsof je gaat gourmetten in een restaurant!

In Rotterdam zijn de meeste Koreaanse BBQ-restaurants. Hier zijn de meeste mensen inmiddels wel bekend met het recept! Klik hier als je meer wil weten over Koreaanse BBQ in Rotterdam.

Hoe werkt Koreaanse BBQ?

Eten en drinken, Ontspanning | 0 Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>